Hirdetés

Ez lesz a decemberi Fortnite Crew Pack tartalma

Vámpírok rettegjetek, érkezik Joni the Red.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Eltelt egy újabb hónap, és hamarosan elérhetővé válik a következő Crew Pack, amivel ár-érték arányban a legjobban járunk. Csupán 3589 forintos áron kapunk egy csomagot, mely a kozmetikai elemeken túl tartalmazza a Battle Pass-t, és további 1000 V-Bucksot is.

A Crew Pack tartalma minden hónap elsején változik, így még két napotok van lecsapni a novemberire, amit a jövőben már soha nem láthattok viszont.

A csomag középpontjában a vámpírvadász Joni the Red outfit áll, akinek a kinézetét többféleképpen is megváltoztathatjuk – cserélhető a maszkja, a szemüvege és a hajdísze is. Ezenfelül jár hozzá a Hunter's Holdall Back Bling, a The Scarlet Oath Pickaxe – ami interaktív, és fényben izzik a kiiktatások hatására –, a On a Hunt Loading Screen és a szokásos 1000 V-Bucks, valamint a Battle Pass – vagy annak aki már rendelkezik vele, további 950 V-Bucks.

Valószínűleg ez az utolsó nagyobb tartalom Chapter 4 előtt ami bekerül a játékba, de természetesen az egész decemberi hónapban elérhető lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Tetszik a decemberi Crew Pack?

  • 38 %
  • 38 %
  • 25 %
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!