Akciófigyelő: Az egyik legőrültebb GTA-klónt szerezheted meg ingyen

Az Epic Games Store alaposan odapörköl a jövő héten.

Még nem indul el a következő heti rotával az Epic Games Store misztikus játékait felsorakoztató nagy karácsonyi extravaganzája, de ettől függetlenül nem kell búslakodni, ugyanis remek játékok sorakoztak fel a rajtrácson. Jövő hét csütörtökön érkezik az "ingyenes és megmarad" polcra a Saints Row IV Re-Elected és a Wildcat Gun Machine. Addig is a Fort Triumph és az RPG in a Box vár rád az EGS-en, ha szeretnél több ezer forintot spórolni, akkor semmiképp se szalaszd el ezt a limitált ajánlatot.

Saints Row IV Re-Elected

A szériának nem a legjobb epizódját adja oda nulla forintért az Epic Games Store, de ettől függetlenül remek szórakozást nyújt a harmadik számozott folytatás. Az Amerikai Egyesült Államok elnökeként kell megmentened a Föld bolygóját a pusztulástól, avagy küzdj meg a földönkívüli seregekkel. A főgonosz maga Zinyak, aki legalább annyira erőszakos, mint amennyire csúnya. Ugrálj háztetőkön, repülj és lődd szét a legkülönlegesebb fegyverekkel az alienek hátsóját! Mély gondolatokat keresned nem kell, ez nem az a játék.

Wildcat Gun Machine

Aranyos kiscicák, hatalmas pusztító robotok és undorító hússzörnyek. Bizony, ebben a játékban mindhárom csoport képviselteti magát, avagy ragadj fegyvert és lőj le mindent, ami az utadba kerül. Fegyverropogás a kazamatákban, avagy a 2022-es bullet hell dungeon crawler legalább akkora őrültségnek tűnik, mint a Saints Row IV.

Az ingyenes Saints Row IV Re-Elected és Wildcat Gun Machine videójátékokat december 8-án, délután 5 órától adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál valaha Saints Row-játékkal?