Hirdetés

Fortnite: Három tökéletes Creative pálya Chapter 3-ból

Még mindig játszhatunk ezeken a térképeken, kár lenne kihagyni.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Chapter 3 alatt a tartalomgyártók sem pihentek, és végtelen mennyiségű Creative pályával árasztották el a játékosokat. Elképesztő, hogy mikre lehetünk képesek ebben a módban, és a Creative 2.0 megjelenése ezen csak javítani fog. Alább megpróbáltam összeszedni azt a három pályát, melyek a fejezet során a legjobb élményt nyújtották. Természetesen nehéz feladat több száz térkép közül választani, de remélem mindenki talál köztük kedvére valót.

 The Night Falls 

Ha szeretitek a szabadulószobákat, de az akciót részesítitek előnyben, akkor a The Night Falls nektek lett kitalálva. Ezen a horrortérképen gyakran a levegőben, vagy harc közben találhatod magad, miközben az élőhalottak elöl menekülsz, akik megpróbálják elállni az utadat. Hosszútávon nem megoldás ha elfutsz, mindenképp sor kerül a küzdelemre. A 6141-8703-8926-os kóddal azonnal ki is próbálhatjátok.

 Ultimate Murder Mystery 

Ez egy hagyományos Murder Mystery pálya, ami minden kacifánt nélkül adja meg nekünk azt az élményt, amire szükségünk van. A seriff vagy éppen az őr feladata, hogy végezzen a menekülőkkel ezeken a különböző pályákon. A műfajjal ismerkedőknek, vagy a letisztult dolgok szerelmeseinek ez a tökéletes választás. A következő kóddal léphettek be: 0124-5841-7849

 Hide and Seek Among the Pharaosh 

Ez egy hatalmas bújócska pálya, ahol a legeldugottabb helyeken is elbújhatunk. Az óriási sivatagi oázisban a vadászoknak van nehezebb, de nem lehetetlen dolga. A következő kóddal próbálhatjátok ki: 7477-6379-1293

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Neked ezek közül melyik pálya tetszik a legjobban?

  • 50 %
  • 33 %
  • 17 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!