Hirdetés

Fortnite: Már a legendás Pong is kipróbálható a Creative módban

Lassan feleslegessé válik, hogy a Fortnite-on kívül más játékot is letöltsünk.

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

A Fortnite annak idején hatalmasat robbantott a Battle Royale módjával, de ugyanekkora sikere volt a később megjelenő Creative-nak is, amiben a játékosok a kedvük szerint alkothatnak, és a mai napig lepnek meg minket elképesztő munkáikkal. Számtalan csodás pálya került már ki odaszánt tartalomgyártók kezei közül, és mikor az ember azt hinné, hogy már mindent látott, bebizonyosodik, hogy téved.

Granto – tartalomgyártó – egy tweetben osztotta meg a legújabb térképét, ahol az egyik legrégebbi számítógépes játékot, a Pongot próbálhatjuk ki.

Egyelőre, hogy miként sikerült megvalósítania senki sem érti, de nagyon izgalmas, hogy ezt a bár nem bonyolult, de jelentőségteljes minijátékot sikerült beépítenie a Creative-ba.

Már mindenkik a Chapter 4-et és a vele érkező Creative 2.0-át várja, de addig is még kitudja, hogy miknek lehetünk szemtanúi, hiszen a tartalomgyártók soha nem pihennek. Bele sem merek gondolni, hogy a továbbfejlesztett kreatív móddal mikre lehetünk képesek, és milyen Fortnite-on belüli világokat láthatunk majd megépülni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Gyakran Creative-ozol?

  • 14 %
  • 86 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!