Hulk, Geralt és még sokan mások érkeznek a Fortnite Chapter 4-ben

Hulk, Geralt és még sokan mások érkeznek a Fortnite Chapter 4-ben

Új sziget, helyszínek, fegyverek, „járművek” és skinek várnak a ma rajtoló Fortnite Chapterben!

A mai napon kezdetét veszi a Fortnite Chapter 4 Season 1, miután a tegnapi esemény során a sziget újfent átrendeződött. A Chapter 3 fináléja után olyan új helyszínek várnak felfedezésre, mint a Citadel, az Anvil Square vagy a Brutal Bastion. Ehhez a kalandhoz természetesen új „járművek” is dukálnak: a Trail Thrasher névre hallgató motor mellett utazhatunk a Shockwave Hammerrel vagy akár egy hógolyó hátán is. Továbbá szintén a mozgáshoz kapcsolódik, hogy mostantól futás közben animálva lesz, ha átugrunk egy fedezéket vagy kisebb akadályt, ezzel is folyékonyabbá téve a játékmenetet.

A Reality Augmenteknek hála új képességekre tehetünk szert a következő 22 nap során. Mindemellett új fegyvereket is kínál a sziget, így az Ex-Caliber Rifle-t, a Thunder Shotgunt, a Maven Auto Shotgunt, a Red-Eye Assault Rifle-t, a Twin Mag SMG-t és a Tactical Pistolt, valamint a már említett Shockwave Hammert, amivel közelharcban sebezhetjük ellenfeleinket, de egycsapásra dobbanthatunk is vele, ha meglepetésszerű támadást idéznénk elő. Új életerőt adó tárgyak is érkeztek, így a Slap Berries, a Slap Juice és a Sky Jellies.

Ami pedig a Chapter 4 Season 1 során várható karaktereket illeti, már biztosan találkozunk a Hihetetlen Hulkkal (az item shopban), Selene-nel, Massaival, Doom Slayerrel, Dustyval, Nezumival, Helsie-vel, The Ageless-szel és Ríviai Geralttal!

További részletekért és érdekességekért csekkoljátok a friss előzetest!

Borítókép: Epic Games
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!