Device visszatért és rögtön bedarálta a Tricked csapatát

Device visszatért és rögtön bedarálta a Tricked csapatát

Mindenki ilyen debütre vágyik a szerveren.

Ma, azaz december 5-én lenne az évfordulója annak, hogy device utoljára hivatalos meccsen játszott Counter-Strike-ot – akkor még a NIP színeiben az IEM Winter 2021 során. Azonban tegnap a Tricked elleni szériával ezt a negatív rekordot elkerülte a dán sztár. Device ugyanis a CCT North Europe Series 2 alkalmából lépett online szerverre, méghozzá rögtön egy nemzeti rangadón, a Tricked ellenében. A sokak által várt visszatérés pedig még annál is jobbra sikerült, mint azt a rajongói elképzelték, hiszen a 27 éves AWP-s fenomenális volt a széria mindkét pályáján.

A cél device szerint az volt a tier 2-es versenyen történő indulással, hogy „nyerjünk egy rakás meccset, ezzel építve az önbizalmunkat és a hozzáállást, hogy bárkit le tudunk győzni” – mondta az Astralis videójában. Az első megállót több mint sikeresen vették, hiszen device maga 1,66-os átlagos HLTV ratinggel zárta a két pályát. Mirage-on 13 fraggel járult hozzá a 10-5-ös félidőhöz. A fordulás után szorosabbá váló, 16:14-re végződő pályán végül 32-ig jutott, ezzel beelőzve a csapat igáslovát, blameF-t (29).

Nuke-ra lassan érkezett meg device és a csapata is. 0-4-nél azonban az AWP-s szerezte meg az Astralis első fragjét. Innentől kezdve pedig nem volt megállás, 9:6-ra szépítettek CT-ben, device egy 4k-val zárta a félidőt. A térfélcserét követően már nem engedték el a gyeplőt és 16:8-nál gyorsan le is zárták a mérkőzést, ezzel kiharcolva a továbbjutást. A következő fordulóban a francia HEET lesz az ellenfelük.

Borítókép: Astralis
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!