Napokon belül visszatér device a szerverre!

Napokon belül visszatér device a szerverre!

A CCT North Europe Online Series #2 rájátszásán debütál az Astralis régi-új játékosa.

Derült égből villámcsapásként futott be a hír, miszerint device mégis játszik idén hivatalos meccset az Astralis mezében. A dán szervezet ugyanis elfogadta a Champions of Champions Tour meghívását a vasárnap induló CCT North Europe Online Series #2 rájátszására. Korábban arról írtunk, hogy device idén már nem fog játszani, amit arra alapoztunk, hogy nem szerepelt a versenynaptárjukban rendezvény legalább 2023 januárjának közepéig. Most ez változott, hiszen elfogadták a tier 2-es online torna meghívását.

Az Astralis eddig egyetlen versenyen játszott device leigazolása óta, ám a hazatérő AWP-s akkor kimaradt a keretből. Ez spekulációknak adott teret, hiszen egészen addig a pontig úgy tűnt, készen áll a játékra. A legvalószínűbb forgatókönyv az volt, hogy nem akart a félkész csapattal játszani és Staehr beszerzésére várt. Ám ez azóta sem történt meg és nem tudni ezen a ponton, hogy van-e még rá esély egyáltalán. Ami biztos, hogy az Astralis továbbra is egy akadémista beugróval, a három hónapja a kerettel gyakorló MistR-rel vág neki a CCT-nek.

Az Astralison túl játszani fog még az OG, a GamerLegion és a HEET is a versenyen. Hozzájuk a hét során csatlakozik még további 12 tier 2-3-as csapat. A rájátszás december 4-én vasárnap indul, egyenesági kieséses Bo3-akkal és december 7-én ér véget a döntővel. A nyereményalap 50 ezer dollár.

AZ ASTRALIS FELÁLLÁSA A CCT-n

Lukas „gla1ve” Rossander
Andreas „Xyp9x” Hojsleth
Benjamin „blameF” Bremer
Mikkel „MistR” Thomsen (beugró)
Nicolai „device” Reedtz

Peter „casle” Toftbo Ardenskjold (ideiglenes edző)

Asger „farlig” Jensen (inaktív)
Martin „trace” Heldt (inaktív)

Borítókép: Astralis
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!