Riport: Cserére készül a Cloud9, több játékos is versenyben van a helyért

Riport: Cserére készül a Cloud9, több játékos is versenyben van a helyért

Entropiq vagy Virtus.pro játékos érkezhet az orosz csapathoz.

Minden jel arra mutat, hogy interz távozik a Cloud9-tól és a helyére már más játékosokat próbál ki a szervezet – írja a HLTV saját forrásokra, valamint OverDrive-ra hivatkozva. Az orosz csapat a Majorön ismét a negyeddöntőkben távozott torzsiéknak hála, így várható volt, hogy cserélni fognak. Azonban a legtöbben az irányító, nafany távozására számítottak a felemás eredményeket követően.

Bár interz kirúgása kissé váratlan, még ennél is meglepőbb, hogy kiket próbál ki a csapat a helyén: Forester, SANJI vagy buster lehet a befutó. Rajtuk kívül állítólag másokkal is szemez a Cloud9, de egyelőre csak ezt a három nevet fedték fel a riportok. Forester jelenleg a cseh Entropiqkal áll szerződésben, de októberben átigazolási listára tették. SANJI és buster a Virtus.pro kispadján ülnek. Előbbi a tavalyi Stockholm Major előtt került ki a kezdőből, utóbbi az idei Antwerpen Major után kérte ki magát a felállásból.

Bárki mellett is döntsön végül az amerikai szervezet, idejük van bőven, hiszen január 31-ig nincs versenyük. Amennyiben a Cloud9 cserél, a leghosszabb ideje együttlévő, jelenleg is aktív felállás bomlik meg. A csapat magja még 2019 elején állt össze Gambit Youngstersként, majd 2020 júliusában történt az utolsó cseréjük, amikor is HObbit váltotta suprát.

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!