IESF-vb: Sem CS:GO-ban, sem Tekken 7-ben nem sikerült a magyar továbbjutás

IESF-vb: Sem CS:GO-ban, sem Tekken 7-ben nem sikerült a magyar továbbjutás

CS:GO-ban és Tekken 7-ben szerepeltek a Magyar E-sport Válogatott tagjai a Balin megrendezett 2022-es IESF-világbajnokságon. Sajnos mindkét játékban ideje korán búcsúztak a hazai képviselők.

Szomorú, de gyors véget ért a Magyar E-sport Válogatott tagjai számára a 2022-es IESF Világbajnokság. Mind a CS:GO-csapat, mind a Tekkenben versenyző Genzo korán, már az első csoportkörben kiesett a tornáról.

CS:GO

A Magyar E-sport Válogatott CS:GO csapata a G-csoportban szerepelt, ahol Bulgária, Szerbia és Horvátország nemzeti ötösei ellen kellett bizonyítaniuk. Azonban az álmok gyorsan szertefoszlottak. A bolgárok elleni Mirage CT-oldalán még versenyben voltak a fiúk, de a második félidő egyértelműen a bolgárokról szólt (11:16). Szerbia ellen 4:11-es első félidő után sajnos gyors véget ért Dust2 (8:16).

Horvátország ellen sikerült valamivel többet mutatni. Mirage CT-oldalán egy ponton 7:3-ra is vezettek a magyarok, de a horvátok visszajöttek és így csak 8:7 lett a félidő vége. Nyert pisztolykör biztosította coolioék haladását a cél felé, egészen 12:7-ig sikerült elszaladni. Azonban ekkor magukhoz tértek a horvátok és megfordították a pályát 16:13-ra. A magyar válogatott ezért a csoport utolsó helyén, nyeretlenül esett ki Baliról.

TEKKEN 7

Flow helyére GenZónak kellett beugrania, aki bár mindent megpróbált, végül üres kézzel távozott a nemzetközi tornáról. A magyar e-sportoló egyetlen győzelmet szerzett három veresége mellé, így csoportjában az utolsó előtti helyen zárt. Ausztrál, kanadai, orosz és jamaikai ellenfelei közül csak utóbbit gyűrte le Bo3-ban, amely mutatja, hogy van még hova fejlődni Magyarországnak ebben a versenyjátékban. Flow korábban az EB-n bronzérmet szerzett, így mindenképpen biztatóak az előjelek a jövőre nézve.

A közvetítések természetesen nem állnak meg, hiába nincs már magyar érdekeltség. Tekken 7-ben és CS:GO-ban magyar nyelven élvezhetitek majd a döntő összecsapásait, sőt a Valve FPS-ében nemcsak a férfi, hanem a női finálé is vár titeket az esport1tv Twitch csatornán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!