LoL: Beperelték az egyik legjobb európai lövészt szerződésszegésért

LoL: Beperelték az egyik legjobb európai lövészt szerződésszegésért

A 23 éves játékosnak mindenképpen izgalmas lesz a következő néhány hét.

Jelenleg új csapatát keresi Steven "Hans sama" Liv, aki korábban a Team Liquid szupercsapatával igyekezett minél nagyobb sikereket elérni az NA LCS-ben és a nemzetközi porondon. A projekt azonban megbukott, így költségcsökkentésbe kezdett a TL vezetősége, amelynek következtében kitették a keretből CoreJJ-n kívül az összes játékost. A pletykák szerint a francia veterán a G2 Esportsba tart, azonban a csapatkeresés mellett egy újabb kihívással kell megküzdenie. Szerződésszegésért beperelte a sztárt az ARC (Athletes Representation & Consulting) francia ügynökség.

Pontosan miért ment az ARC a bírósághoz?

Jacob Wolf jelentése alapján az ügynökség azzal vádolta meg Hans samát, hogy felbontotta szerződését az ARC-vel, majd elköteleződött egy versenytárshoz. Emellett nem fizetett közvetítői díjat a Rogue-nál töltött időszaka alatt. Magyarul konkrétan pénzbeli tartozása van a sztárnak egykori ügynöksége felé, valamint a szerződésbontás és új aláírást úgy valósította meg, hogy nem tett eleget a korábban, hivatalos dokumentumban foglalt feltételeknek. Az ARC nagyon sajnálja, hogy eddig eszkalálódott ez a helyzet. Leszögezte az ügynökség, hogy egyáltalán nem személyes ez az ügy, egyszerűen csak szeretnék behajtani azt, amivel tartoznak nekik.

Hans samánál nyitott kapukat döngettek, ezért kellett bevonni a polgári bíróságot, hogy végre pont kerüljön az ügy végére. Szerinted ez a kisebb "folt" a lövész karrierjében befolyásolja majd azt, hogy a G2-hoz igazoljon?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Hans sama a G2-ban folytatja pályafutását?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.