Itt a 2022-es Fortnite Winterfest

Itt a 2022-es Fortnite Winterfest

Az ünnepi hangulat elérte a Battle Royale-t is.

A tegnapi nap folyamán megérkezett a 23.10-es frissítés, amely végre elhozta számunkra a Winterfestet, a Fortnite minden évben megrendezésre kerülő karácsonyi eseménysorozatát. Mint ahogy megszokhattuk, most is kibonthatunk 14 nap alatt 14 ajándékot, melyek különböző kozmetikai elemeket tartalmaznak, köztük két kiváló outfittel. Ezen felül egy harmadik kinézetet is behúzhatunk, csupán azzal, hogy belépünk az Epic Games Launcherbe, és egy emote-ot is, ha öt különböző barátunkkal játszunk, így az ünnepek végére szépen feltölthetjük a leltárunkat.

Visszatért több régi Winterfest skin, valamint két új is érkezett. Ezeket és az ingyenes itemeket az alábbi galériában tekinthetitek meg:

2022-es Winterfest Item Shop skinek

A galériáért kattints a képre!

Az ünnepek idejére visszatért a pályára a Snowball Launcher – fagyasztó hógolyókat lő ki – és a Holiday Present – erős tárgyakat tartalmaz –, melyekkel minden év ezen időszakában találkozhatunk.

A jutalmakat begyűjteni, és az unvaultolt tárgyakat kihasználni 2023. január 3-áig van lehetőségetek, ugyanis akkor ér véget a Winterfest.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Tetszenek az ingyenes itemek?

  • 80 %
  • 0 %
  • 20 %