Fortnite: Két különleges tárgy érkezésére is számíthatunk az évad további részében

Nem gondoltuk volna, hogy ilyen tárgyakkal gazdagodhat idővel a játék.

Épp az a szép a Fortnite-ban, hogy folyamatosan cserélődik a játék tárgyainak összetételeígy senki nem tudhatja biztosan, hogy pár hét, esetleg hónap múlva pontosan hogyan is fog zajlani egy Battle Royale menet. Az ilyen nagy események mint a fejezetváltások alapjában változtatják meg a játékot, így most is számos új tárgyat kaptunk, ezek pedig izgalmas kihívás elé állítják az alkalmazkodni próbáló közösséget.

Azonban a Chapter 4 előzetesében feltűnt két olyan item is, melyeken mindenki szeme megakadt, de nem kerültek be a szigetre december 4-én. Ezek az alábbi képernyőfotókon láthatóak:

Az egyik egy pajzsfal amit magunk előtt tartva elkerülhetünk bizonyos mennyiségű sebzést, a másik pedig egy mechanikus bagoly, mely valószínűleg drónként fog üzemelni. Mindkét tárgy ismerős lehet már más játékokból, ezért nem meglepő, hogy ezen felbuzdulva az Epic Games is elhozza nekünk.

Azt, hogy ezek mikortól válnak elérhetővé, pontosan nem tudjuk, de az biztos, hogy még valamikor Chapter 4 Season 1 folyamán.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyik tűnik izgalmasabbnak?

  • 57 %
  • 43 %