Unreal Engine 5.1-gyel érkezett a Fortnite új fejezete

Unreal Engine 5.1-gyel érkezett a Fortnite új fejezete

Megérkezett a Chapter 4, mi pedig nem hiszünk a szemünknek.

Várakozással teli hetek után, végre kezdetét vette a Chapter 4 Season 1, ami ismét a Fortnite egy teljesen más oldalát mutatja meg nekünk. Természetesen ahogy fejezetváltásokkor lenni szokott, most is új szigetet kaptunk – pár ismerős területtel –, új fegyverek és tárgyak váltak elérhető a számunkra, de további különlegességek is felhasználásra kerültek, mint például az Unreal Engine 5.1 egyes funkciói.

Az Unreal Engine 5 motor segítségével, a játékok többek között sokkal valósághűbb és részletgazdagabb grafikát kaphatnak, ezért számtalan rajongó várja, hogy kedvenc játékaik egyszer alkalmasak legyenek erre. A Fortnite közösséget meglepetésszerűen érte, hogy az új fejezettel innovatív funkciók érkeztek az Unreal Engine 5.1-en keresztül. Arra lehetett számítani, hogy valamikor a jövőben ezt meglépi az Epic Games, de senki nem gondolta, hogy már ennyire előrehaladottak a munkálatok.

A játékmotor olyan következő generációs funkciókat hozott a Battle Royale-ba, mint például a Nanite – rendkívül részletes építészeti geometria, mely által a textúrák valósághű megjelenést kapnak –, a Lumen – kiváló minőségű fényvisszaverődések a fényes tárgyakon és a vízen –, a Virtual Shadow Maps – elképesztően aprólékos árnyékok a levelektől elkezdve, a kalapokon át –, valamint a Temporal Super Resolution – tökéletes látványt tesz lehetővé magas képkockasebességgel. Az alábbi képernyőfotók bemutatják a fejlesztés eredményét:

A galériáért kattints a képre!

A Fortnite ezzel ismét egy hatalmas mérföldkőhöz érkezett, és képes volt újabb hatalmas előnyt szerezni a versenytársaival szemben. Néhányan csalódottak lehetnek, hogy nem érkezett meg a várva várt belső nézetes mód és sok egyéb kiszivárogtatott dolog, azonban nem is kérdés, hogy az Epic ezeken jelenleg is dolgozik, és hamarosan találkozhatunk velük a játékban, már az Unreal Engine 5.1 társaságában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Elsőre, hogy tetszik a Chapter 4?

  • 67 %
  • 25 %
  • 8 %