Hirdetés

Fortnite: Ezek voltak a Chapter 3 legjobb fegyverei

Az elmúlt évben sok fegyver került be a játékba, de melyek voltak a leghasznosabbak?

Esport1 Podcast

Londontól a Skorpióig, főszerepben Paplovag

Közel egy évtizede szórakoztatja már a nézőket Paplovag, aki beszélt a múltról, jelenről és jövőről.

Hirdetés

Elérkezett ez a hétvége is, mikor véget ér a Chapter 3, és egy teljesen új fejezet veszi kezdetét. Közel egy évig tartott ez a korszak – 2021. december 5-én indult –, mely a sziget átfordulásával kezdődött, és várhatóan egy hasonlóan nagy horderejű eseménnyel zárulhat. Számtalan újdonsággal találkozhattunk a négy évad alatt, melyek alapjában változtatták meg a játékot, és ma már elképzelhetetlen nélkülük a Battle Royale.

Sok új tárgyat, fegyvert, területet és funkciót kaptunk, melyeket ha mind végigvennénk, Chapter 4 lezárásáig sem végeznénk. Ezek közül remélhetőleg a kedveltebbek velünk maradnak a későbbiekben is, de hasonló újdonságokra is számíthatunk.

Az alábbi galériában összeszedtem az egész fejezet 5 legjobb és újonnan bekerült fegyverét. A kiválasztásuk nehéz volt a sok tucat versenytárs közül, azonban a személyes véleményem alapján ezeket találtam a leghasznosabbnak a szigeten vívott harcok során.

MK-Seven Assault Rifle

A galériáért kattints a képre!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Egyetértesz a listával?

  • 50 %
  • 33 %
  • 17 %
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!