Ez a legerősebb kombináció a Fortnite Battle Royale-ban?

Ez a legerősebb kombináció a Fortnite Battle Royale-ban?

Készüljetek fel, hogy ezentúl sokaknál láthatjátok majd.

Az idei Fortnitemares legnagyobb dobása egyértelműen a Howler Claws. Ezzel a mitikus tárgyal különböző akciók végrehajtására vagyunk képesek, ami teljes egészében a Naruto és a Marvel együttműködéseket idézi. A farkas karmokat felszerelve azonban, egy újabb előnyre tehetünk szert, de ehhez szükségünk van egy farkasra is.

A vadállatok megszelídítése alapjáraton is hasznos dolog, hiszen a hátukon könnyedén nagy távokat tehetünk meg, és a zuhanási sebzéstől is megvédenek. Ha a Howler Clawsok birtokában pattanunk fel egy farkasra, az alábbi videóban látható előnyt használhatjuk ki.

Mint láthatjátok, ebben az esetben nincsen töltési idő, ezért megállás nélkül támadhatunk a fegyverrel. Ez tökéletes gyors material farmolásra, de természetesen a csatákban is hasznunkra lehet.

„Ezt fel lehet használni nyersanyag gyűjtésre? Pont ezt tervezem vele csinálni..." – ironizált az egyik hozzászóló.

Főként Zero Build módokban lesz érdemes használni ezt a módszert, mivel ott az ellenfelek mellé érve, pár másodperc alatt kiiktathatjuk őket anélkül, hogy bármi esélyük lenne a menekülésre. Az egyetlen megoldás az lehet, hogy ha tartunk magunknál egy SMG-t, és ha ilyet látunk, tökéletesen célozva lelőjük az illetőt a vadállatról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted túl erős ez a kombináció?

  • 60 %
  • 40 %