Fortnite: Erre találod a Kamehameha és a Nimbus Cloud tárgyakat

Fortnite: Erre találod a Kamehameha és a Nimbus Cloud tárgyakat

Érdemes beszerezni őket, ha győzni szeretnénk.

A különleges itemek mint a fénykard vagy a Thor kalapácsa – melyekkel már találkozhattunk a Fortnite-ban – képesek felbolygatni, és teljesen megváltoztatni a Battle Royale menetét. Ez most sincs másképp, ugyanis a Dragon Ball együttműködéssel bekerült két elképesztően erős tárgy, a Kamehameha és a Nimbus Cloud.

Ezek nagy számban jelen vannak a szigeten, ezért részben át is vették a hagyományos fegyverek szerepét. Ahhoz, hogy érvényesülhessünk nekünk is szükségünk lesz rájuk.

Míg a Kamehameha használói képesek három alkalommal elsütni a fegyvert, és ezzel hatalmas kárt tenni az ellenfeleikben a falakon is áthatoló lézernyaláb segítségével, addig a Nimbus Cloud a helyváltoztatásban hasznos, hiszen aktiválása után a magasba repülünk, ahonnan több száz méterre is képesek vagyunk glide-olni.

Három különböző módon juthatunk a tárgyakhoz. A legegyszerűbb, ha felkeresünk egy Dragon Ball Vending Machine-t, amely a térkép legtöbb településén megtalálható. Itt az itemek darabja 250 aranyrúdért vásárolható meg. A másik módszer a Capsule Corp kapszuláinak a kinyitása, melyek a körök szűkülésekor landolnak a térképre. Ezek helyzetét jelzi a map is. Az utolsó lehetőség, hogy más játékosok legyőzésével hozzánk kerülnek. Ebben a helyzetben a legideálisabb az, hogy ha valahol Kamehameha-t hallunk, mi is odalopózunk. A fegyver aktiválásakor pár másodpercig tehetetlen a használója, ilyenkor érdemes lecsapni.

Egyértelmű, hogy sokunk számára ez egy szörnyű időszak lesz, hiszen elkeserítő, mikor meneteken át a semmiből egy lézernyaláb által porrá válunk. Azt javaslom, hogy az elkövetkezendő heteket próbáljuk meg könnyedén venni, és koncentráljunk a szórakozásra. Használjuk ki, míg bent vannak a Dragon Ball tartalmak, ha pedig végképp elegünk lett, az aréna módokban ezek nélkül indulhatunk csatába.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszenek ezek a tárgyak?

  • 67 %
  • 33 %
  • 0 %