Ilyen nincs és mégis van! - Készül az élőszereplős God of War sorozat

Ilyen nincs és mégis van! - Készül az élőszereplős God of War sorozat

Jön az élőszereplős God of War! Kíváncsian várjuk, hogy milyen színészeket szereznek meg a projekthez.

Bár a God of War Ragnarök azonnal rekorddal nyitott, minden idők egyik legjobb PlayStation-játéka és a 2022-es The Game Awards-on is több díjat bezsebelt, az Év játéka címről lemaradt. A legfontosabb kitüntetéseket elhappolta előle az Elden Ring. Aligha szomorkodhatnak azonban a fejlesztők és persze a stúdió sem, főleg, hogy a közeljövőben egy egészen más platformot is meghódíthat majd Kratos és Atreus.

Az Amazon ugyanis megrendelte az élőszereplős God of War sorozatot, azaz végre sok millió rajongó álma teljesülhet és a TV-képernyőkre is ellátogathat Kratos. A sorozat körüli munkálatok már idén márciusban elkezdődtek, most azonban végre megkapta a zöldutat és 2023-ban valószínűleg bele is vágnak a forgatásba. A szériáért olyan nevek felelnek, mint a produceri székben ülő Cory Barlog (God of War, God of War II, God of War 2018) vagy a showrunnerként tevékenykedő Rafe Judkins (Wheel of Time). A soorzat írói sem kispályás nevek, Mark Fergus korábban a Children of Menen dolgozott, Hawk Ostby pedig a Vasemberen. A szereposztásról persze egyelőre nem érkeztek hírek.

Ezzel elég terebélyesre dagadt a Sony filmes és sorozatos produkcióinak listája. Számtalan platformra, számtalan játékot készülnek megfilmesíteni, ilyen vagy olyan formában. Olyan sok projekt van készülőben, hogy már adja is magát a kérdés, vajon mindet sikerre tudják majd vinni? A Cyberpunk Edgerunners megmutatta, hogy egy játék mellé készült sorozat/film erős boostot jelenthet, de ez csak akkor működhet, ha nem kezdik el futószalagon gyártani azokat.

A már bejelentett produkciók, amik Sony-játékokat ültetnek át moziba és TV-képernyőkre:

  • The Last of Us (HBO Max)
  • God of War (Amazon Prime Video)
  • Horizon (Netflix)
  • Twisted Metal (Peacock)
  • Ghost of Tsushima
  • Gran Turismo
  • Days Gone
  • Gravity Rush

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!