Rekordhéttel nyitott a God of War: Ragnarök

Az előző God of War után a Ragnarök is fantasztikus rajtot vett.

Az Év játéka díj jelölésekhez méltón nyitott az első héten a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus kalandjai rengeteg embert érdekeltek, és ugyan a Golden Joystick Awardson lemaradt az első helyről a GoW, egy másik mutatóban rekordot döntött: a PlayStation történelmének leggyorsabban fogyó sajátgyártású játéka lett. Ezt a megjelenés hetében mérték, a Sony szerint így öt nap alatt 5,1 millió példányt adtak el.

A képet persze árnyalja, hogy a listán mögötte érkező címek 3 nap alatt érték el számaikat, de ez a szám akkor is lenyűgöző. Természetesen egyúttal a GoW-franchise legjobban fogyó programja is lett. Érdekesség, hogy négy éve PS4-en a God of War is rekordot döntött, tehát egy kifejezetten sikeres szériáról beszélhetünk.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez elég lesz-e a Game Awardson, hogy elhódítsa az Év játéka címet, valamint kíváncsian várjuk, hogy a 10 jelölésből, hányat tud díjra váltani a God of War: Ragnarök. Tekintve, hogy a rajongók és a kritikusok szívét is elnyerte, mivel egy fantasztikus játékot kaptunk a Santa Monica stúdiótól, nem lenne meglepő a sikere, de ehhez az Elden Ringnek is lesz még egy-két szava.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted a God of War: Ragnarököt?

Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.