Cavill egy új Warhammer 40K sorozat főszereplője lesz

Cavill egy új Warhammer 40K sorozat főszereplője lesz

És a legjobb, hogy egy remek produkciós cég kezébe került a projekt.

Szinte minden nap felmerül Henry Cavill neve Hollywoodban, ami nem csoda, hiszen elég sok minden történt a színésszel az elmúlt hónapokban. Elsőként az kavart nagy port, mikor bejelentette, hogy harmadik szezon után elköszön a The Witcher sorozattól. Aztán úgy volt, hogy a DC filmes univerzumában ismét magára öltheti Superman szerepét, de végül ez sem valósul meg, mivel James Gunn másként képzeli el a karakter jövőjét.

„Jamesnek és Peternek egy univerzumot kell felépítenie. Sok szerencsét kívánok nekik nekik és mindenkinek, aki valamilyen szerepet vállal az új univerzumban létrehozásában. Lejárt az én időm a köpeny viselését illetően, de amit Superman jelent számomra, az soha nem múlik el. Jó móka volt veletek, szóval csak előre és felfelé.” - írta Cavill a DC-től való távozása kapcsán.

Most pedig úgy tűnik egy újabb videójátékos-filmes projektben kap szerepet Cavill. Az Amazon sorozatot akar készíteni a Warhammer 40000 világából. A The Hollywood Reporter szerint Cavill lesz a főszereplője az új szériának, miközben már a végső fázisban jár a tárgyalás az Amazon és a Games Workshop között a jogok megvásárlásáról. Egyelőre egyetlen író vagy showrunner sem kapcsolódik a projekthez, bár Cavill mellett azt beszélik, hogy a Vertigo Entertainment – nekik köszönhetjük majd a Bioshock és a Horizon Zero Dawn szériákat is – lehet a befutó a sorozat elkészítését illetően.

A Warhammer 40 000 egy asztali wargame, amelyet a Games Workshop 1987-ben mutatott be. Ebben a játékosok miniatűrök segítségével küzdhetnek meg egymással. A játék története egy stagnáló emberi társadalom körül forog, amelyet idegenek és különféle természetfeletti lények támadnak. A Warhammer 40K az egyik legnépszerűbb miniatűr táblajáték a világon. 87-es megjelenését követően pedig már számos videójáték is készült, a legújabb bejelentés szerint a Space Marine második része is elkészül PC-re és konzolokra egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!