Akciófigyelő: Csak egyetlen napig ingyenes ez a kalózos játék, yarr!

Akciófigyelő: Csak egyetlen napig ingyenes ez a kalózos játék, yarr!

Ha tudod mit jelent az "Ahoj!" és "Aye!", akkor töltsd le még ma ezt a videójátékot.

Folyamatosan záporoznak az Epic Games Store-ban az ingyenes játékok, a nagy karácsonyi ajándékzuhatagban 15 darab különböző programra teheted rá a kezed nulla forintért. Ez nem jelenti azt, hogy más oldalakra ne lenne manapság érdemes ellátogatni, sőt! A GOG.com-on december 19-én 15:00-ig nem kell fizetned a King of Seasért, a kalózos ARPG-ért.

King of Seas

A végtelen tenger, polipok és haramiák, krakenek és hatalmas ütközetek, amelyekben elsüllyesztheted a marcona ellenfeledet. Hiába hangzik remekül leírás alapján a dinamikusan változó világban létrehozott King of Seas, sajnos a középszerűség homályába veszett az elmúlt közel másfél évben. A 3DClouds fejlesztői kifejezetten nagy fába vágták a fejszéjüket, azonban nem tudták eléggé elmélyíteni a dolgokat, hogy hosszabb távon is jól lehessen szórakozni a játékkal. Az első néhány óra még kifejezetten izgalmas, simán leköt, ha kicsit is nyitottabb vagy a kalózos témára. Utána azonban gyorsan kifullad az egész, grindolásra kényszerítenek, amely egyáltalán nem az, amire érdemes rászánni az időt. A legnagyobb probléma, hogy a készítők egyszerűen nem foglalkoznak már a projekttel, így rengeteg funkció hiányzik a játékból, amelyet már hónapok óta követelnek azok, akik pénzt és időt áldoztak a KoS-re.

Egyetlen kattintással megszerezheted az ingyenes játékot, csak bökj ide!

A King of Seast december 19-én 15:00-ig adhatod hozzá a GOG.com könyvtáradhoz, érdemes tehát sietned, nehogy lemaradj az ajánlatról!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van GOG.com fiókod?