Immár hivatalos, hogy készül az új Horizon játék

Immár hivatalos, hogy készül az új Horizon játék

Kipróbálnál egy a Horizon világában játszódó multiplayer játékot?

Nem tudom ki hogy van vele, de számomra a Horizon játékok a minőségi középszert jelentik. Hujuj, ezzel most biztos sokakat magamra haragítottam, pedig nem azt mondom, hogy a Zero Dawn vagy a Forbidden West rossz játékok lennének, pusztán nincs meg az az egy kicsi szikra, az az egy pici extra, ami igazán kiemelkedővé tenné őket.

Tökéletesen mutatja ezt a 2022-es The Game Awards is, ahol több kategóriában is jelölték a Forbidden Westet, de végül nyenri nem tudott. Éppen azért, mert bár remek játék, nincs meg az az extra minőségbeli ugrás, ami mondjuk az Elden Ringben és a God of War Ragnarökben megtalálható.

Ettől függetlenül óriási rajongótáborral rendelkeznek a Horizon-játékok, amik egyébként 89-es (Zero Dawn) és 88-as (Forbidden West) pontszámon tanyáznak Metacriticen. A Guerrilla Games pedig nem ül a babérokon, máris gőzerővel tervezik a széria folytatását, méghozzá egy teljesen új irányt megcélozva.

Immár hivatalos ugyanis, hogy akárcsak a The Last of Us, úgy a Horizon is multiplayeres mellékhajtást kap. Ez nem azt jelenti, hogy Aloy története véget ért, aligha maradunk a jövőben sztoriorientált Horizon-játék nélkül. Mellete azonban, egy másik belsős csapat a világ online bővítésén dolgozik, ezt különböző álláshirdetésekkel erősítette meg a csapat.

Korábban arról is pletykáltak, hogy egy teljesen új MMO-t szeretnének készíteni, én ebben személy szerint nem hiszek, nem látom értelmét, hogy PS-re MMO-t adjanak ki, de majd meglátjuk végül mivé növi ki magát a projekt. Én sokkal inkább elképzelhetőnek tartom, hogy online elemekkel alaposan teletűzdelt, co-op játék lehet az elképzelésük vagy valamilyen The Division-féle érdekesség.

Akárhogy is legyen, izgatottan várom a játék leleplezését, lehet, hogy pont az online elemek hozzák majd meg a Horizon őrülten nagy sikerét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!