Dwayne Johnson Black Adamét is kukázta a DC

Dwayne Johnson Black Adamét is kukázta a DC

James Gunnék tényleg nem viccelnek, teljesen átalakul a DCEU!

Az sok újraforgatás miatt körülbelül 260 millió dollárba került a Black Adam film, de a mozikban csak 391 milliót termelt. Hollywoodi viszonylatban ez kevés, ezzel a film megbukott a kasszáknál és persze a kritikusoknál is. Ők alaposan a földbedöngölték a filmet, ám azok akik beültek rá, zömében elégedetten jöttek ki a termekből. Ezért is látható az a film Rotten Tomatoes oldalán, hogy a kritikusok átlagosan 39 pontra, míg a nézők 88-re értékelték a filmet.

Dwayne Johnson többször is elmondta, hogy őt csak a nézők érdeklik, amíg ők élvezik a filmet, addig nem érdekli egyetlen kritikus véleménye sem.

Persze a DC-nél most semmi sem biztos. Hiába szerethetik a nézők a Black Adam filmet, hiszen James Gunn és Peter Safran átvették a gyeplőt és október vége óta már ők felelnek a DCEU minden egyes produkciójáért.

Nem is tétlenkedtek, teljesen új alapokra helyeztek, illetve helyeznek éppen mindent. Ennek eredményeként már törölték a Wonder Woman 3. részét, búcsút intettek Henry Cavill Supermanjének és most Black Adamra is lecsapott a kasza.

Dwayne Johnson tudatta a rajongókkal, hogy a Gunnékkal folytatott tárgyalások után arra jutottak, hogy Black Adam karaktere jó ideig nem tűnik majd fel a DCEU filmjeiben. Ez nem jelenti azt, hogy évekkel később ne térnének vissza hozzá, de az még messze van és addig még rengeteg a kérdőjel, az akadály a DC előtt.

Cavill esetében már felröppent a hír, miszerint Gunnék teljesen más irányba vinnék el a DCEU filmjeit, melyhez a Justice League Unlimitedből és a Young Justice-ból merítenek ihletet. Ha minden igaz, 2023 januárjában jönnek majd az első részletekkel a DCEU jövőjét illetően.

A rajongók fejében pedig már ott él a kérdés: Ki lesz a következő? Cavill és Johnson búcsúzott, melyik színésztől, melyik karaktertől válik meg a DC legközelebb?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!