2021-es LEGO-játékot ad ma ingyen az Epic Games

2021-es LEGO-játékot ad ma ingyen az Epic Games

8 ezer forint értékű ajándékot ad ma az Epic Games!

Tegnap végre egy igazán remek, egyben őrült játékot kaptunk az Epic Gamestől. A 2014-es Wolfenstein: The New Order volt ingyenesen megszerezhető ma délutánig, ám aki lemaradt az már csak sajnálkozhat. Neki már nem lesz ingyen Wolfenstein-játéka, ám a mai csomagot még megszerezheti.

LEGO Builder's Journey

Ezúttal egy egészen friss, 2021 nyarán megjelent LEGO-játékot szerezhetünk meg ingyen. De nem egy szokványos LEGO-játékot! Nem valamilyen franchise-hoz kötött epizódról van szó, attól sokkal egyedibb darab, ami sajnos nem kapott elég figyelmet, pedig megérdemelné.

A LEGO Builder's Journey ugyanis valós szetteket vonultat fel és a valódi építkezés örömét próbálja visszaadni, aranyos és látványos LEGO-fejtörők megoldásán keresztül. Bár a mozgás és a kamerakezelés lehetne sokkal folyékonyabb és élvezetesebb, aki szeret legózni, annak tetszeni fog a játék. 

Nem árt azonban sietni! Most nem hetente, hanem naponta ad ajándékot az Epic, tehát a LEGO Builder's Journey is csak holnap délután 5 óráig zsákolható be ingyenesen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!