Végre megérkeztünk! - AAA-kategóriás ajándékot ad az Epic Games

Végre megérkeztünk! - AAA-kategóriás ajándékot ad az Epic Games

Alakulóban az új világrend, egészen addig, amíg B.J. meg nem érkezik.

Karácsonyi ajándék gyanánt, több, mint fél milliárd dolláros büntetést róttak ki az Epic Gamesre. Az ügy részleteiről itt olvashatsz bővebben. Szerencsére ők a közösségüket ettől sokkal jobb ajándékokkal örvendeztetik meg. Pár napja elindult az Epic Games Store karácsonyi leárazása, olcsó játékokkal, kuponnal és persze minden nap más teljesen ingyenes ajándékkal.

Nem mondhatnám, hogy az eddigi játékok annyira közönségkedvenc programok lettek volna. Nincs baj ha kisebb csapatok játékait kapjuk, ahogy az indie programokat is kedveljük, de mondjuk a tegnapi Them's Fightin' Herds nem biztos, hogy sokakat érdekelt.

Annyi baj legyen, ma alaposan rákapcsolt az Epic és végre egy igazi minőségi játékot kapunk, ami mindenkinek elnyerheti a tetszését.

Wolfenstein: The New Order

Nem csalás, nem ámítás, a 2014-es Wolfenstein: The New Order a mai ajándék. Ez volt a rész, ami kvázi újjáélesztette az egykoron oly legendás szériát. Öt évet kellett rá várni anno, de annak minden perce megérte. A The New Order bár nem találta fel a spanyolviaszt, amit tudott, azt tökéletesen tudta. Mindenki dicsérte a meglepően jó történetéért, erős karaktereiért, a komor, de magávalragadó hangulatáért és pörgős akciós-orgiájáért. Látványvilága és játékmenete a mai napig megállja a helyét, sőt! Sok játék a mai napig nem tud annyira szórakoztató és minőségi lenne, mint a The New Order volt 2014-ben.

Ha érdekel a játék siess, ne maradj le! A Wolfenstein: The New Order holnap, azaz december 21. 17:00-ig ingyenes.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!