Akciófigyelő: Mortal Kombat? Ugyan, az Epic egy sokkal őrültebb játékot ad ma ingyen!

Akciófigyelő: Mortal Kombat? Ugyan, az Epic egy sokkal őrültebb játékot ad ma ingyen!

Lámák, unikornisok és pónik, avagy ennél őrültebb verekedős játék kevés van a piacon.

Az Epic Games Store eddig egyetlen AAA kategóriájú videójátékot sem adott ajándékba a nagy karácsonyi megőrülés során, azonban ezzel nincs probléma, amíg olyan remek alkotásokat húzhatsz be, mint a Bloons TD 6 vagy a Sable. Ezúttal sem tért el az eddigi trendektől a népszerű platform, egy indie címet húzhatsz be limitált ideig nulla forintért. A Them's Fightin' Herds mögött Lauren Faust kreatív elméje található, avagy a négylábúak verekedése ismerős lehet azoknak, akik valaha találkoztak a My Little Pony sorozattal.

Them's Fightin' Herds

Az "Én kicsi pónim" egy óriási tömegeket megmozgató, a popkultúrába beszivárgó 1986-os amerikai film, amelyet még ugyanebben az évben kibővítettek egy sorozattal. Utóbbi mindössze egyetlen évadot élt meg, azonban a 26 epizód azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A MLP univerzumát további filmekkel és sorozatokkal bővítették, sőt 2020-ban megjelent egy videójáték is, amely az álomvölgyi kalandokra épül. Ez a Them's Fightin' Herds, amelyben hatalmas 2D-s ütközetekben csapnak össze a szereplők. Tulajdonképpen egy Mortal Kombat (Street Fighter) klónról van szó, amely bár kevés karaktert mozgat, a játékmenetére nem lehet panasz. Gép ellen, sőt online is lehet rúgni, harapni és gonoszul nézni a hátasokkal, így tényleg egy remek szórakozást ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ha valamennyire fogékonyak erre a műfajra.

A Them's Fightin' Herdst december 20-á 17:00-ig tudod ingyenesen hozzáadni a könyvtáradhoz, holnap ugyanekkor egy másik ingyenes videójáték vár majd rád!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!