Folytatódik a világvége hangulat az Epic Games mai ajándékával

Folytatódik a világvége hangulat az Epic Games mai ajándékával

12 ezer forintos ajándékot ad ma az Epic Games Store.

Elég ütős volt az Epic tegnapi játéka. Nem csak azért mert a csomag igazából három játékot tartalmazott, de azért is mert a három a Fallout, a Fallout 2 és a Fallout Tactics: Brotherhood of Steel voltak. Aki éli ezt az irányt az a mai csomagot is szeretni fogja, hiszen maradunk az RPG-k között és maradunk a posztapokaliptikus világban.

Encased: A Sci-Fi Post-Apocalyptic RPG

Az Encased talán nem kapott akkora figyelmet 2021-ben, mint amekkorát megérdemelt volna, de majd most. A körökre osztott szerepjáték egyértelműen a Fallout és a Wasteland játékokból merített ihletett, de ez nem baj, sőt! Örülünk neki, hiszen remekül formálták át mindazt, ami miatt szerettük a már említett két klasszikust is. A tesztek méltatták a játék remek sztorijáért, izgalmas és kidolgozott karaktereiért, az élvezetes harcrendszerért és a kellően RPG-elemekért. Hova kívánhatna többet egy szerepjáték rajongó?!

Kár lenne kihagyni ezt a remek játékot, éppen ezért sietned kell, ha meg szeretnéd szerezni. Az Encased jelenleg ingyenesen húzható be az Epic boltjából, de ez az ajánlat csak holnap délután 5 óráig tart.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!