Kojima egyik remekművét adja ma ajándékba az Epic Games

Kojima egyik remekművét adja ma ajándékba az Epic Games

Íme az Epic Games Store idei 11. karácsonyi ajándéka!

"Ez csak egy sima FPS." "Ez is csak egy átlagos sétaszimulátor, semmi több." Ugye, hogy hányszor halljuk saját magunktól ezeket? Pedig egyetlen előzetes vagy félinfók alapján kár lenne megítélni bármilyen játékot is. Kojima művei tökéletes példák erre, hiszen teljes egészében sosem tudhatjuk mit kapunk tőle, csak akkor derül ki, ha tényleg leülünk játszani legújabb játékával.

A Death Stranding sem egy buta sétaszimulátor. Egy alaposan átgondolt és kidolgozott világ bújik meg a programkódok között, remek karakterekkel, izgalmas párbeszédekkel, érdekes játékmenettel és persze kiváló történettel. A 2022-es The Game Awards során pedig bejelentették a Death Stranding második részét, sőt, azóta már azt is elárulták, hogy megfilmesítik az elsőt!

Az elkövetkező években tehát jó sokat találkozunk majd a Death Stranding címmel. Ha eddig esetleg kimaradt volna a játékszéria első része, most tökéletes lehetőséget kapunk, hogy pótoljuk, hiszen az Epic Games Store mai ajándéka nem más, mint pont a Death Stranding. Egyetlen percet sem érdemes elspoilerezni a játékból, inkább zsákoljátok be ingyen és kezdődhet a kaland.

Az ingyenes Death Strandinget itt tudod megszerezni.

Jó játékot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!