Akciófigyelő: Kukacokkal lőni mindig jó, de csak péntekig ingyenes ez a játék!

Akciófigyelő: Kukacokkal lőni mindig jó, de csak péntekig ingyenes ez a játék!

A GOG.com stílusosan ünnepli a karácsonyt, egy népszerű kukacos móka vár rád.

Az Epic Games Store-on hamarosan elfogynak az ajándékok, de szerencsére vannak még más oldalak, ahol le lehet csapni egy-egy remek ingyenes játékra. Ezúttal a GOG.comot keresd fel, ahol még nagyjából 48 órán keresztül nulla forintért lehet a tiéd a Worms Revolution Gold Edition. Bizony, ez a legendás Worms-sorozatnak a 2012-ben megjelent egyik változata, hol a klasszikus kukacoskodás tér vissza néhány új funkcióval és 3D-s grafikai modellek mellett.

Worms Revolution Gold Edition

Osztályok között váltogathatsz, avagy a Soldier, a Scout, a Scientist és a Heavy classok csak rád várnak. Mindegyik kategórián belül 4-4 gilisztát oldhatsz fel, így összesen 16 különböző csúszómászót irányíthatsz. Természetesen a saját ízlésednek megfelelően felöltöztetheted a legextrémebb kalapokkal és bajuszokkal az egységeidet, így még élvezetesebb lesz velük osztani az égi áldást. A multis csaták mellett egyszemélyes játékmódban gyakorolhatod a tökéletes szögeket és fogásokat, hogy megfelelő felkészültség mellett tedd tönkre a haverok szórakozását. Az új fegyverek sem hiányozhatnak a repertoárból, vízipisztoly, vízibomba, valamint Water Strike várja azokat a kukacmestereket, akik szeretnének elszakadni a szárazföldi hadviseléstől.

Egyetlen kattintással megkapod az ingyenes játékot, csak bökj ide!

A Worms Revolution Gold Editiont december 30-án 15:00-ig adhatod hozzá a GOG.com könyvtáradhoz, érdemes tehát sietned, nehogy lemaradj az ajánlatról!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!