2021-es látványos FPS-t ad ma ajándékba az Epic Games

2021-es látványos FPS-t ad ma ajándékba az Epic Games

8500 forintot spórol nekünk az Epic Games mai ajándéka.

Napról napra közelebb vagyunk az Epic Games 2022-es karácsonyi ajándékosztása végéhez. December 31-én kapjuk majd az utolsó darabot, ám addig még hátravan pár napunk, azaz pár biztos ajándékunk is, hiszen továbbra is minden nap valamilyen ingyen játékkal lepi meg az Epic a közösségét.

Volt már Fallout, Wolfenstein, Costume Quest 2 és Death Stranding is, a mai ajándék pedig egy tavalyi gyöngyszem. Ugye ismeritek a Mirror's Edge játékokat? Ugye emlékeztek arra, hogy mennyire unalmas volt a 2008-s és a 2016-os rész is? Pedig az ötlet nem volt rossz, egy közel sem hétköznapi világban, FPS-nézetből játszhattunk és harcolhattunk, erős parkour elemekkel megfűszerezve az amúgy sem lassú játékmenetet. Mindkét Mirror's Edge játékból hiányzott azonban a mély tartalom és sokszor szándékosan fogta vissza a tempót, nem úgy a Severed Steel!

A mai ajándék egyértelműen a Mirror's Edge részekből merített ihletet, csak sokkal pörgősebb és élvezetesebb az akció, látványosabb a parkour és a teljes játék és persze van bullet time is! Aki anno nagyon szerette volna szeretni a Mirror's Edge-t, de nem tudta, vagy aki most egy egyedi, gyors és látványos FPS-re vágyik, annak a Severed Steel tökéletes választás, főleg ingyen.

Nem árt azonban sietni, ez az ajánlat is csak 24 óráig tart, a Severed Steel holnap (12.28) 5 óráig szerezhető meg ingyen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!