Talán az eddigi legjobb ajándékot adja ma az Epic Games

Talán az eddigi legjobb ajándékot adja ma az Epic Games

Őrülten jó játékot ad ma az Epic, ráadásul az Amazontól a folytatása is megszerezhető ingyen.

Ahogy azt már ma délelőtt megénekeltük, az Amazon Prime Gaming kínálatában most több, mint egy hónapig ingyenesen elérhető a fantasztikus Dishonored 2! Egy remek játékot szerezhetünk meg így ingyen, egy a gond, hogy ma úgy tűnt ugyanez lesz az ajándék az Epicnél is. Szerencsére nem így lett, a széria persze ugyanaz, de az epizód más.

Dishonored - Definitive Edition

Látva a mai ajándékot pedig már azt kell mondanunk, hogy nem is alakulhatott volna jobban. Az Epic Games oldaláról ingyen megszerezhetjük az első Dishonoredöt, ráadásul annak a Definitive Edition a Prime Gamingről pedig szintén költekezés nélkül megszerezhetjük a folytatást, a 2016-os Dishonored 2-t.

A történetről semmit nem szeretnénk elspoilerezni, legyen elég annyi, hogy rendkívül érdekes és izgalmas, már-már alternatív történelmű univerzumban járunk, amiben keveredik a technológia és a természetfeletti varázslat. Egy sztoriorientált FPS-játékról van szó, amit bár játszhatunk Rambóként is, az igazi élményt akkor nyújtja, ha lopakodva próbálunk előrehaladni. 2012-ben az év egyik legjobb játéka volt, Metacriticen 91-es pontszámon áll a Dishonored, a tesztek pedig sorban méltatják az Arkane Studios alkotását.

Ízlés kérdése, hogy kinek milyen stílus jön be, volt már az idei ajándékok között Fallout, Wolfenstein, Death Stranding és Mortal Shell is, de nekem például a Dishonored az, ami a mostani felhozatalt megkoronázza. Egy valódi klasszikus, ami a mai napig tökéletesen megállja a helyét és szinte kötelező darab, minden játékosnak.

A Dishonored január 05. 17:00-ig szerezhető meg ingyen az Epicen, azaz ezzel a játékkal zárul az Epic Games 2022-es karácsonyi ajándékozása.

Frissítés

Mindenkit meglepett az Epic Games és nem egy, de két játékkal zárja a 2022-es karácsonyi szezont. A Dishonored mellett ugyancsak ingyenes az 5v5-ös online harcokra fókuszáló Eximius: Seize the Frontline is, ami egy érdekesnek ígérkező FPS-RTS hibrid, reméljük, hogy a jobbik fajtából.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!