A G2 Esports ex-CEO-ja után Greta Thunberg is megtalálta Andrew Tate-et

A G2 Esports ex-CEO-ja után Greta Thunberg is megtalálta Andrew Tate-et

Nemrég még a G2 Esports akkori első emberével partizott, most a speciális egységek tartóztatták le, miután beszólt neki egy 19 éves svéd aktivista.

A Wikipédia a legnagyobb szabadon szerkeszthető adatbázis, lexikon és forrásgyűjtemény az egész világon. Andrew Tate személyesen élhette át milyen az, amikor a beszólogatás-csata elvesztése után a saját oldalát átírják úgy, hogy egy 19 éves svéd aktivista győzi le őt kickboxban. A nagyon abszurd helyzetek sorozatából akár film is készülhetne, ugyanis szerepet kapott benne a 36 éves influencer megmondóember, Greta Thunberg, egy pizzásdoboz, valamint a román terrorelhárítás speciális egysége.

Andrew Tate kikaparta a gesztenyét, amikor sikeres kickboxolói karrierje után meglovagolta a közösségi média éppen aktuális hullámait. Óriási követőbázist szerzett eléggé megosztó stílusa miatt, mind a Twitteren (ahonnan kitiltották, majd Elon Musk visszaállította a profilját), mind TikTokon. Néhány órája azonban rossz lóra tett, amikor Greta Thunberget találta be. A 19 éves svéd aktivistát nem nyűgözte le, hogy milyen üzemanyagzabáló monstrumok parkolnak Tate garázsában, simán elküldte Carlos "ocelote" Rodriguez, a G2 Esports egykori elnök-vezérigazgatójának egyik meglehetősen közeli ismerősét melegebb éghajlatra. A G2-botrányban komoly szerepet játszott Tate, ugyanis az SK Gaming egykori legendás középső ösvényese közvetett módon a közös ismeretségnek, valamint ennek a nyilvános megvédésnek köszönhette, hogy ma már nem Európa legértékesebb e-sport csapatának az első embere. Ha szeretnél még többet megtudni arról az ügyről, amely végül ocelote lemondásáig (lemondatásáig) vezetett, akkor mindenképpen hallgasd meg az alábbi podcastet, ahol ezt a témát járja körbe Rka, Ben Spades és STRICKEN.

Ez a jobbegyenes, avagy a kis****energia@legyenéleted.com e-mail cím megemlítése azonnal megihlette az internet népét, akik gyorsan átszerkesztették az egykori profi sportoló Wikipédia oldalát. Tate kálváriája itt nem ért véget, ugyanis egy pizzásdoboz miatt sikerült azonosítani tartózkodási helyét, így pillanatok alatt rajtaütött a román igazságszolgáltató hatalom egyik csoportja, avagy a speciális rendőrség.

Az internetes személyiséget emberkereskedelem, személy elleni erőszak, valamint szervezettbűnözői csoportok létrehozása miatt tartóztatták le. A terrorizmussal megvádolt férfiról egyelőre további hír nincs (bár Twittere került ki posztja az elmúlt percekben), ami biztos, hogy testvérével, valamint két másik gyanúsított társával együtt előzetesbe került.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szerkesztettél már valaha Wikipédia-oldalt?