Torzsi után ismét magyar játékost igazolhat a MOUZ?

Torzsi után ismét magyar játékost igazolhat a MOUZ?

Még semmi sem biztos, de bízzunk a legjobbakban!

Nem kell már sokat várnunk és kezdődik a 2023-as tier 1-es CS:GO-szezon! Január 31-től szurkolhatunk majd az IEM Katowice csapatainak, ahol persze ott lesz a tavalyi riói Majorön remekül teljesített MOUZ is, torzsival az élen. Akkor történelmi magyar sikert ért el a fiatal hazai játékos, aki a MOUZ NXT színeiben, azaz a MOUZ utánpótláscsapatában kezdte nemzetközi karrierjét. Most pedig lehet, hogy ismét magyar játékosa lesz az NXT-nek!

Bár hivatalos információ egyelőre sem a csapattól, sem a játékostól nem érkezett, a MOUZ NXT ESEA-oldalán feltűnt egy ismerős név. Négy biztos játékosa van most az NXT-nek, az ESEA lu szerint pedig sl3nd, azaz Hevesi Henrich lehet az új ötödik. Itthon a Lenovo Legion Honvéd színeiben láthattuk őt játszani korábban, de tavaly már az ONYX csapatát erősítette, ahol nem csak megnyerték a K&H MNEB CS:GO-kupáját, de nemzetközi vizeken is rendre ostromolták a falakat.

Sajnos az ONYX-nek vége, a csapatfeloszlott. Egyes tagjai már új magyar csapatban próbálkoznak, míg sl3nd például akár a MOUZ NXT-ben is kiköthet.

Persze nem győzzük hangsúlyozni, hogy hivatalos megerősítést még nem kaptunk az igazolásról vagy akár csak a próbaidőről, de bízzunk benne, hogy hamarosan az is megérkezik és sl3nd valóban MOUZ-színekben folytathatja karrierjét.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!