Divatbemutatók árasztották el a Fortnite Creative-ot

Divatbemutatók árasztották el a Fortnite Creative-ot

Kiderül, hogy ki rendelkezik a legmenőbb skinekkel.

A Fortnite már régóta sokkal több mint a Battle Royale és a Save the World. Azonfelül, hogy ezeket is folyamatosan fejlesztik – például a nagy sikerű Zero Build móddal –, a Creative is egyre nagyobb szerepet kap, és egyre több varázslatos lehetőséget kínál a játékosok számára.

Vannak olyan módok, melyek már évek óta velünk vannak, azonban még nem kerültek reflektorfénybe. Ilyenek a Fashion Show pályák is, amiket eddig főként tartalomgyártóknál láthattunk, azonban folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend a tágabb közösség köreiben is. Ezekből láthattok alább hármat, melyeket érdemes kipróbálni.

 THE VIBE Fashion Show 

Ezen a pályán egy elegáns kastélyban mutathatjuk meg magunkat. Belépéskor választhatunk, hogy modellek, vagy bírók szeretnénk-e lenni. A bírók választják ki a témát, melynek megfelelően kell beöltözni, majd körbejárva kiválasztják a legjobb versenyzőket. Összesen 32 résztvevő csatlakozhat a következő kóddal: 6278-2576-3973

 Fortnite Fashion Show 

Ezen a hatalmas térképen akár 100 játékos is részt vehet, de csak egy bíró van. Az ő kezében van a döntés, hogy ki talál méltónak arra, hogy a divatbemutató győztese legyen. A 2437-0341-7849-es kóddal azonnal ki is próbálhatjátok.

 50 Fashion Show 

Itt egy háromfordulós versenyben vehetünk részt, ahol tíz különböző témával találkozhatunk. Talán ez a legpörgősebb és legváltozatosabb divatbemutatós pálya, ezért bűn lenne kihagyni. A 3589-2124-6433-as kóddal tudtok belépni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Játszottál már ilyen pályán?

  • 0 %
  • 100 %