Fortnite: Három térkép amik segítenek, hogy bemelegíts a Battle Royale menetek előtt

Fortnite: Három térkép amik segítenek, hogy bemelegíts a Battle Royale menetek előtt

Vége a lazsálásnak, itt az ideje melegíteni.

Az év vége valószínűleg mindenkinél arról szólt, hogy a családdal legyen, pihenjen, és egyen. Azonban ennek most vége, elkezdődött az új év, így itt az ideje, hogy visszaszerezzük a régi formánkat a Fortnite-ban is. Ha te is úgy érzed, hogy a Battle Royale menetek során nem tudsz megfelelően teljesíteni, akkor nincs mást tenni, mint gyakorolni.

Azért, hogy mihamarabb újra a csúcson lehessünk, összeszedtem három bemelegítő Creative-pályát, melyek ebben a segítségünkre lesznek.

 Edit Course Chapter 4 

Ha berozsdásodtál a szerkesztésben, vagy csupán fejlődni szeretnél, ez a pálya a tökéletes választás. A Chapter 4-es változat minden újdonságot tartalmaz, így naprakész lehetsz a Battle Royale-ban is. A 5584-6778-0648-as kóddal próbálhatjátok ki.

 Box PVP 2023 

Ez a dobozharcos térkép segít, hogy a megtanuld uralni a körülötted lévő építményeket, és, hogy fejleszd az építési gyorsaságod, valamint a reflexed. Ezek szintén olyan képességek, ami elengedhetetlen a Victory Royale megszerzéséhez. A 8335-3840-4832-es kóddal léphettek be.

 Edit Pump Wars 

Ha a lehető legtöbb pörgésre és ingerre vágysz, akkor a 1478-6145-6503-as kóddal csatlakozz az Edit Pump Wars térképhez. Csupán egy shotgun és némi építőanyag áll a rendelkezésedre, mint mindenki másnak is, így itt tényleg a gyorsaság dönt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szoktál belemegíteni?

  • 0 %
  • 50 %
  • 50 %