Így reagált Ninja arra, hogy sokan gyerekjátéknak tartják a Fortnite-ot

A népszerű Fortnite streamer nem ért ezzel egyet. 

Ninja azaz Tyler Blevins – neve az évek alatt részben összeolvadt a Fortnite-éval, hiszen hosszú ideje ő a játék legnézettebb tartalomgyártója. Habár a nézettsége az utóbbi időszakban csökkent, még mindig százezreket érdekelnek az adásai, ő pedig kifogyhatatlan energiával szórakoztatja a nézőket.

Az egyik ilyen adás során a közönség ismét felhozta, hogy a Fortnite gyereknek való játék. Ez egy gyakori álláspont, hála a játék színes grafikájának és a gyerekbarát környezetnek, azonban a 31 éves Ninja ezzel egyáltalán nem ért egyet.

„Ez nem gyerekjáték. Ez egy felnőtt ember, aki ezt a játékot játssza. Van sok belőlük. Csak azért, mert a gyerekek is játszanak vele – nézd meg a Minecraftot –, attól még nagyon sok idős ember is játszik most ezzel a játékkal. Tudod mi gyerekjáték? A Hello Kitty Island.” – mondta kissé felpaprikázva a streamer.

Tylernek igaza van abban, hogy az Epic Games Battle Royale-ja nagyon széles korosztálynak nyújt kikapcsolódást, így egyértelmű, hogy nem kizárólag a fiataloknak szól. Amúgy is mindegy, hogy ki mivel játszik, a lényeg, hogy élvezze.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek gyerekjáték a Fortnite?

  • 50 %
  • 50 %