Az Év Sportolója Gála: Torzsinak hívják 2022 legjobb e-sportolóját

Mindhárom jelölt megérdemelte volna a kitüntetést, de döntenie kellett a zsűrinek.

A Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) idén is három jelöltet állított, akik közül a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) elnöksége választotta ki azt, akinek átadták az év legjobb e-sportolójának járó kitüntetést. 2022-ben Birgány "Raisy" Adrián, Tóth Dávid és Torzsás "torzsi" Ádám ért el olyan kiemelkedő eredményt, amely alapján meghívást kaptak az M4 Sport - Év Sportolója Gála 2022 rendezvényre. Végül a zsűri úgy döntött, hogy a hazai Counter-Strike: Global Offensive legfényesebb csillaga teljesítménye felülmúlta a vetélytársakét, így torzsihoz került a díj.

Az IEM Rio Majorön elért elődöntős helyezése a világ legnépszerűbb FPS-ében egy olyan bravúr, amelyet soha nem tudott még magyar e-sportoló felmutatni. Emellett a 20 éves fiatal srác egy igazi sztárrá nőtte ki magát a MOUZ kötelékében, érdemes lesz rá odafigyelni az idei év legnagyobb versenyein is. Először az IEM Katowicén találkozhattok torzsival, ugyanis az ESL meghívta a MOUZt a január 31-én induló világversenyre. Az idei év első nagy CS:GO tornáját természetesen magyar nyelven, élőben követhetitek az E1 TV kommentátorainak tolmácsolásában.

Torzsi köszönőbeszédét itt megnézhetitek!

Hatalmas gratuláció az egész magyar e-sport nevében torzsinak, de természetesen megérdemli a virtuális tapsot Raisy és Tóth Dávid is!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megérdemelten kapta meg a díjat torzsi?