Nem, nem és nem! - Megint elhalasztották a Skull & Bones megjelenését

Nem, nem és nem! - Megint elhalasztották a Skull & Bones megjelenését

Lehet most már jobb lenne felhúzni a fehér zászlót és bedobni a törülközőt.

Vicc srácok, egy rossz vicc. Sajnálom, de erre már nehéz mit mondani. A Ubisoft friss jelentést tett közzé a cég helyzetéről, amiből több érdekes dologra is fény derült. Játékok mentek a levesbe, megint, hiszen már tavaly nyáron is törölték négy játékukat és olyan is van, amit már megszámolni sem tudjuk, hanyadik alkalommal halasztottak el.

Igen, kitaláltátok, megint csúszik a Skull & Bones. A kalózos akció-RPG még 2017-ben lett bejelentve, azóta többször elhalasztották, leállították a fejlesztést majd új emberekkel visszakapcsolták azt és még többet halasztották. Tavaly már kaptunk gépigényt, márciusban már lehetett jelentkezni béta tesztre és bár a játék nem keltett bizalmat sokakban, úgy tűnt végre megjelenhet. Tavaly őszi információk szerint idén márciusban akarták megjelentetni, de az már aligha fog összejönni. Jelenleg a 2023-2024-es pénzügyi évet tűzték ki célul, mint megjelenési dátum, tehát jó eséllyel a Skull & Bones hajói idén sem indulnak majd meg a tengerek felé.

Mindezek tetejébe pedig három másik játék törlését is bejelentették. Deja vu? Nem, nem 2022 nyarát írjuk. Ugyan akkor is bejelentették négy játékuk törlését (ezek közül kettőt neveztek meg, a Ghost Recon Frontline-t és a Splinter Cell VR-t), most újabb három játék végezte a kukában. A döntés okaként friss elemzéseket jelöltek meg, melyek azt mutatják, hogy a piac továbbra is a folytatások, az újrakiadások felé halad és nem nyitott az új játékokra.

A mi kérdésünk pusztán az, hogy a Skull & Bonesba tényleg annyi pénzt öltek már, hogy azt kínszenvedés árán is megéri kidobniuk? Lehet annak a programnak is jobb lenne, ha inkább elengednék a kezét. Meglátjuk majd milyen lesz a végeredmény, már ha egyszer végre megjelenik a játék. Ja, azt már csak suttogva tesszük hozzá, hogy a Skull & Bonest 70 eurós árcédulával szeretné csatába küldeni a Ubisoft...

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!