Akciófigyelő: Nem 1, hanem 3 játékot ad ingyen az Epic

Akciófigyelő: Nem 1, hanem 3 játékot ad ingyen az Epic

Egy, kettő, három, pont ennyi játékért nem kell most fizetned az Epic Games Store-ban.

Az Among Us 2020-ben meghódította az egész világot, majd jött 2021 októberében a Goose Goose Duck, amely csavart egyet a jól bevált recepten. A Town of Salemből ismerős játékmechanikát rengeteg "klón" próbálta meg tökéletesre fejleszteni, ezek közül az egyiket zsebelheted be a következő napokban az Epic Games Store oldalán. A First Class Trouble annak a Versus Evil fejlesztőcsapatnak a játéka, akik korábban az Armikrog és a Faeria kiadásáért feleltek. Steamen a FCT 14,99 euróba kerül teljes áron, avagy nagyjából 6000 forintot spórolhatsz a limitált ajánlattal. Kisebb meglepetésre még két játékot odatett az "ingyenes és megmarad" polcra az EGS, a Divine Knockout és a Gamedec - Definitive Edition szintén nulla forintért szerezhető meg limitált ideig.

First Class Trouble

Egy minden igényt kielégítő, aranyban és pezsgőben úszó luxusűrhajó utasainak kell összedolgozniuk annak érdekében, hogy túléljék a véresen emlékezetesre sikerült vakációt. A játékosok többsége potenciális áldozat, de vannak közöttük olyanok, akik embernek néznek ki, miközben valójában gyilkos robotként igyekeznek likvidálni minél több célpontot. A halálos mesterséges intelligencia megállítása nem egyszerű feladat, de jó kommunikációval, így a kitűzött feladatok megoldásával, az új területek megnyitásával van remény arra, hogy nem valaki megéri majd a másnapot. A területek között szavazhatnak a játékosok arról, hogy ki lehet az imposztor (Personoid). A légzsilip kinyitásával egy-egy valakitől meg lehet szabadulni, de semmi sem garantálja, hogy tényleg jó döntést hozott a csapat.

Divine Knockout

Gamedec- Definitive Edition

Meglepetésként az Epic két másik játékot is hozzá dobott a mai csomaghoz, így nemcsak a First Class Trouble, de a Divine Knockout és a Gamedec - Definitive Edition is ingyenes egészen január 19-én, délután 5 óráig.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Town of Salemmel játszottál valaha?