Ezt gondolja karrigan a visszavonulásról

Ezt gondolja karrigan a visszavonulásról

A 32 éves egyre többször kapja meg a kérdést, ideje volt tiszta vizet önteni a pohárba.

Karrigan idén már a 33. születésnapját fogja ünnepelni, miközben ő a legidősebb játékos a Counter-Strike mezőnyének legfelső szintjén. A FaZe irányítójának tavalyi sikerei miatt folyamatosan ott motoszkált a kérdés mindenki fejében, hogy mikor vonulhat vissza, milyen sikerre éhezik még? A FaZe által készített kérdezz-felelek videóban többek között erre is választ adott a játékos. De míg például FalleN esetében egészen tiszta, hogy az idei lehet az utolsó éve, karrigan még nem készül erre tudatosan.

„Nem hiszem, hogy valaha is [komolyan] gondoltam volna a befejezésre. Két helyzet volt a karrieremben [amikor közel álltam hozzá]. Az egyik, amikor kijött a CS:GO és éppen csatlakoztam a TSM-hez. Akkoriban fejeztem be az egyetemet és úgy gondoltam, ideje szegre akasztani az egeret. Aztán, mint mindenki tudja, jött az ajánlat a TSM-től, a későbbi Astralistól.

A másik a COVID alatt volt, amikor a Mousesportsnál voltam, ez igen nehéz volt. Úgy éreztem, mindenki jobban játszik és hív nálam. Nem voltam elég jó. Azt gondoltam, hogyha LAN-on is így lesz, akkor lehet ideje befejezni. De amikor visszatértünk LAN-ra, éreztem a különbséget, az éhséget, a motivációt. Most még nem is gondolok a befejezésre. Szerintem majd természetesen fog jönni az érzés, hogy abbahagyjam. De egyelőre minden nap fejlődök, mindent megteszek, hogy elsők legyünk és eddig jól megy.”

A következő kérdés is ehhez kapcsolódott. Sokszor felmerült ugyanis 2022-ben, hogy az Intel Grand Slam lehet az, ami felgyorsítja karrigan visszavonulását, hiszen azzal együtt már mindent megnyerne, amit csak lehet és presztízzsel bír. Karrigan azonban a legkevésbé sem ért egyet ezzel.

 „Nincs egy végső célom a CS:GO-ban. A célomat addig sosem fogom elérni, amíg abba nem hagyom, ez pedig az, hogy mindenidők legjobb IGL-je legyek. A Grand Slam megnyerése segítene elérni ezt, de nem fogom abbahagyni, amikor megszerzem.”

Borítókép: HLTV/Professeur
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!