Akciófigyelő: Rókás móka vár rád jövő héten az Epicen

Akciófigyelő: Rókás móka vár rád jövő héten az Epicen

Benne van a pakliban, hogy jövő héten ismételten több játékot húzhatsz majd be nulla forintért.

Az Epic Games Store a felhasználók és gamerek legnagyobb meglepetésére a First Class Trouble mellett a Divine Knockoutot és a Gamedec - Definitive Editiont is odatette a polcra, ahonnan bárki teljesen ingyen elvehet hét napon keresztül egy vagy több kódot. Ezúttal is megvan arra az esély, hogy az Epistory - Typing Chronicles mellett még lesznek extrák, avagy még több játékkal növelheted a gyűjteményedet nulla forintért. A jövő héten biztosan ajándékként megszerezhető cím Steamen jelenleg 14,99 euróba (nagyjából 6000 forintba kerül), pont ugyanennyiért vesztegették az FCT-t is, ami egy újabb jel arra, hogy jöhetnek még extrák.

Epistory - Typing Chronicles

A 2016-os alkotás legnagyobb erőssége a látvány. Origamiból hajtogatott épületek, fák és ellenségek között kell felfedezni a hatalmas tájat, amelyben a varázslat és a szörnyek remekül megférnek egymás mellett. A kaland során egy lányt és az ő háromfarkú rókáját irányíthatod, ez a különös duó kell, hogy felszámolja a romlást, amely eluralkodott a papírvilágban. Az epikus harcokat teljesen a billentyűzetről menedzselheted, egyáltalán nincs szükség egérre ehhez a programhoz. A "Typing Chronicles" alcím már utal rá, hogy bizony írnod kell. Sokat. Gyakorlatilag mindent a billentyűk megfelelő sorrendben történő lenyomásával érhetsz el, ezért izzítsd be azokat az ujjakat. Természetesen akkor sincs baj, ha lassan gépelsz, az alkalmazkodó nehézségi szint miatt a kudarc esélye minimálisra csökken.

Az ingyenes Epistory - Typing Chronicles videójátékot január 19-én, délután 5 órától adhatod hozzá ingyenesen az Epic Games Store könyvtáradhoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te mennyire tartod magad gyors gépelőnek egy 5-ös skálán?