FIFA 23: Megérkezett a FUT Centurions 2. csapata

FIFA 23: Megérkezett a FUT Centurions 2. csapata

Lehet, érdemes már megtartani a packokat a jövő hétvégére.

A forma ideiglenes, a klasszisság állandó. Ezt a nehezen lefordítható, ám mindenki számára érthető mondást találta ki az EA a FUT Centurions promó jelmondatának. Hát, lehet, hogy a kártyát kapó játékosok klasszisok, de ez az eseményről nehezen mondható el.

Már múlt héten a Team 1 kapcsán ezt írtam, hogy összességében elég nagy csalódás lett, közel sem kaptak komoly erőstéseket ezek a futballisták, mint vártuk. A közösség ki is fejezte nem tetszését a promó iránt, ami közel sem érte el azt a hatást, amit szeretett volna, inkább csak egy újabb ékes példája annak, hogy a minőség a mennyiség rovására megy a promóciók terén. 

A tematika (és a véleményem) nem változott, olyan játékosok kerültek be, akik valamilyen mutatóban elérték a 100-as határt. Legyen szó válogatottságról, gólról, gólpasszról, vagy kapott gól nélküli meccsről. Megérkezett Marco Reus, ahogy azt a szivárogtatásokból sejteni lehetett, a legjobb lapot pedig Mohamed Salah kapta. Hasra ezúttal sem estünk, de szerintem nem is nagyon számítottunk erre, így már végképp mindenki a Team of the Yeart várhatja. Érdekesség, hogy a játékon belül van Ibrahimovicnak FUT Centurions verziója, míg az EA által kihirdetett keretben nincs, talán a mai mini kiadás során érkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!