Úgy tűnik még mindig dolgoznak a Portal-játékok megfilmesítésén

Úgy tűnik még mindig dolgoznak a Portal-játékok megfilmesítésén

10 éve dolgoznak a filmen, de még mindig nincs sehol.

Izgalmas volt anno a 2013-as DICE Summit. Az egyik előadás keretein belül egyszerre láttuk a színpadon J. J. Abramst (Star Trek, Super 8, Lost) és magát Gabe Newellt. Akkor hangzott el, hogy a rendező a Valve segítségével dolgozik a Portal-játékok megfilmesítésén, később pedig azt is megerősítettek, hogy a Half-Life-film is tervben van. Ahogy telt az idő, mindig csak ígéreteket kaptunk, többször megerősítették, hogy valóban szeretnék mozivászonra vinni a Valve két sikercímét, de sosem láttunk belőlük semmit.

Legutóbb 2021-ben volt szó arról, hogy még mindig készül a Portal-film, a Half-Life-ről már akkor sem lehetett hallani. Természetesen azóta sem kaptunk még egy képkockát sem a filmből, sőt, még csak annyi infót se, hogy forgatják-e már. Pedig úgy tűnik, hogy a film még mindig életben van.

Redditen tűnt fel egy kiszivárgott kép a Warner Bros. 2023-as, 2024-es és a még távolabbi filmjeit is részletező dokumentumából. A felsorolásban pedig még ott virít a Portal is, olyan filmek között, mint a The Batman 2 vagy az I am Legend 2.

Sajnos a Half-Life mozi már ebből a dokumentumból is eltűnt, de ne legyenünk telhetetlenek, örülnénk annak is, ha a Portal végre megvalósulna. Ezen a ponton azonban már nem tudjuk mit szóljunk a szivárgáshoz. 10 éve dolgoznak a filmen és még sehol nem tartanak... nem biztos, hogy ebből egy méltó feldolgozás sülne ki, de cáfoljanak ránk, készüljön el a Portal-film és legyen minden idők legjobb videójáték-adaptációja, amely cím jelenleg úgy tűnik, hogy a The Last of Us-sorozatot illeti.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!