Hamis reklámok miatt indult vizsgálat a Diablo Immortal ellen

Hamis reklámok miatt indult vizsgálat a Diablo Immortal ellen

A sokak által megvásárolt legendás kő ereje, nem egyezett meg a leírásba foglaltakkal.

A Blizzard nagy sikerű mobiljátéka  a Diablo Immortal – az elmúlt időszakban sokszor került reflektorfénybe, főként az elképesztő pay to win rendszere miatt. Úgy tűnik, hogy most komoly jogi procedúra elé néznek, ugyanis csoportos per készül ellenük hamis reklámozás vádjával. A Migliaccio & Rathod ügyvédi iroda bejelentette, hogy olyan játékosok jelentkezését várják, akik megvásárolták a játékbeli Blessing of the Worthy tárgyat, melynek az ára akár 100 dollár is lehetett, a leírása pedig nem felelt meg a valóságnak.

A item bemutatásában az állt, hogy 20% esélyt ad használójának arra, hogy a maximális életerejének 12%-ával megegyező plusz sebzést okozzon, ezáltal pedig elképesztő erőre lehetett szert tenni. Később a harmadik szintnél ez a meglévő életerő 12%-ára módosult, mely sok fontos helyzetben jóval elmarad a fentebb említett bónusztól.

A játékosok ezen felháborodtak – jogosan –, azonban a Blizzard semmiféle kompenzációt nem ajánlott fel a számukra, csupán javították a drágakő leírását. Az ügyvédi iroda szerint ez lényegében egy csalinak felelt meg, mellyel egy lenyűgöző tárgyat hirdettek, amit a játékosok örömmel megvásároltak, majd valami egészen mást kaptak.

Mint minden hasonló ügy ez is sokáig elhúzódhat, mi azonban izgalommal várjuk a fejleményeket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerintetek kéne kárpótolnia a játékosokat a Blizzardnak?

  • 67 %
  • 33 %