FIFA 23: Bocsánatot kért az EA a hibás nerfek miatt

FIFA 23: Bocsánatot kért az EA a hibás nerfek miatt

Ti hisztek az EA-nek, hogy tényleg véletlen volt a nerfelés?

Az internet népe gyorsan felkapta a hírt, miszerint a FIFA 23 FUT Centurions Zlatan Ibrahimovic megmagyarázhatatlan nerfet kapott. Fontos statjai hatalmas gyengítést kaptak, amitől jóval kevésbé lett használható a kártya, aminek következtében az értéke is sokat csökkent. Az EA reagált a helyzetre és kiadott egy hotfixet, amely a kritikus értékeket visszaállította, és megerősítette, hogy a változtatások véletlenül történtek. A fejlesztők azonban nem tettek említést az áringadozásban érintett játékosok kártérítéséről.

A történtek azonban nem csak a piaci árra voltak hatással. Az eset bizalomvesztéssel szolgált a FIFA 23 közösség néhány tagja számára, mivel megkérdőjelezték, hogy más kártyákat is titokban nerfeltek-e a színfalak mögött. Főleg, hogy kiderült, nem csak Ibrahimovic és a FUT Centurions promó tagjait érintette ilyen hiba.

Egy nem szándékos hiba miatt a Rulebreakers Ribery és Dzeko, a Road to the Knockouts Aubameyang és a Winter Wildcards Jesus gyengítéseket kaptak. Az dicsérendő, hogy belátták a hibát, de sokan gyanakodnak, hogy csak amiatt, mert ekkora hírverést kapott a történet. Ráadásul nem ez az első eset, hogy egy hiba súlyosan befolyásolja a piacot a FIFA 23-ban. A baki tehát sok, a játékosok bizalma lassan eltűnik, miközben azt is gyanítják sokan, hogy az EA sok erősítést és gyengítést titokban hajt végre, és nem tünteti fel őket. Nem tudjuk, hogy igaz-e az elmélet, de az EA-nek össze kellene kapnia magát, mert egyelőre nem túl jó a megítélése, miközben haladunk az EA Sports FC felé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!