A hétvégén már játszható az Alien: Isolation alkotóinak új játéka

Lövöldözni támadt kedved? Most egy új FPS shootert próbálhatsz ki!

Az Alien: Isolationt is fejlesztő Creative Assembly hamarosan megjelenő first-person shooterje, a Hyenas újabb alfa tesztet és egy új pályát kap.  A teszt csak a PC-s játékosok számára szól, és január 20-án déli 12 órától január 23-án hajnali 4 óráig tart. Az érdeklődők a játék weboldalán keresztül regisztrálhatnak rá.

Az alfa teszt keretében a játékosok egy vadonatúj, "We Took Manhattan" nevű pályát ismerhetnek meg. A Creative Assembly szerint a pálya tiszteleg minden előtt, ami New Yorkhoz köthető. Egyszerűen nem lehet nem imádni. A WTM nagy központi eleme nem más, mint az ikonikus Szabadság-szobor. Az új HYENAS otthonában, a Liberty Hallban található, egy barlangszerű területen, amely egyben a Plundership fő átjárójaként is szolgál, és lenyűgöző hátteret nyújt, amellett, hogy taktikai fedezéket és stratégiai lehetőségeket kínál a híres nevezetesség körül harcoló legénységek számára. De láthatjuk a Broolyn-hídra vezető utat és a jól ismert new york-i metrókocsikat is.

A közelgő eseményen kívül a Creative Assembly megerősítette, hogy a következő három hónapban még 3 további Hyenas alfa tesztre kerül sor. A januári után a következő február 17-20. között zajlik majd, amit egy március 10-13. között követ. Az utolsó alfa tesztre március 31. és április 3. között kerül sor. Bár az alfatesztek csak PC-s játékosoknak szólnak, a játék PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is elérhető lesz, amikor valamikor az év folyamán megjelenik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!