Megváltozik a lootolási rendszer a Warzone 2 Season 2-ben

Megváltozik a lootolási rendszer a Warzone 2 Season 2-ben

A fejlesztők visszatérnek a Warzone 1-es megoldáshoz a második szezon megjelenését követően.

Úgy tűnik, hogy a Raven Software és az Infinity Ward komoly döntésre szánta el magát, hiszen felvázolták a Warzone 2 második szezonjával érkező egyik nagy „újdonság” lényegét. Ezek szerint visszahozzák az első részben látott loot rendszert. Ennek eredményeként hamarosan könnyebb lesz elvenni a fegyvereket egy legyőzött játékostól. A bejelentés tartalmazta a frissítés megjelenési dátumát is, így érdemes bevésni a naptárba a február 15-én érkező második szezont.

„A Battle Royale mód lootolási rendszerének módosítása és még sok más újdonság is a 2. évaddal jönnek. A likvidált játékosok és a ládák is a „padló felett lebegő” cuccokat dobálnak majd! Bővebben a jövő heti blogban értekezünk ezekről.”

Nem kellett tehát sokat várni, hogy eleget tegyen a Raven és az Infinity Ward a játékosok kérésének, hiszen már a megjelenés óta folyamatosan ezt sérelmezték elég sokan, hogy problémás az új loot rendszer. Sokan mondták, hogy a Warzone 2 loot rendszerének égetően szüksége van egy ráncfelvarrásra, kezdve a backpaktől (hátizsák), egészen addig, hogy a loot drop miatt gyakran az ember rossz tárgyat vett fel. Ha a fejlesztés csak néhány másodperc előnyt jelent majd ebben az esetben, már az is különbséget teremthet a semmiből felbukkanó ellenfelekkel szemben.

A Warzone 2 subredditen a jelenlegi mechanikát egyenesen „vomit lootingnak” nevezik. Ez az előrelépés viszont jól szemlélteti, hogy a játékosok visszajelzései hogyan befolyásolják a Ravent, akik így nem tehettek mást, mintsem visszatérnek a Warzone 1-ben jól működő megoldáshoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!