Meg sem jelent, de máris rekordot döntött a The Mandalorian 3. évada

Meg sem jelent, de máris rekordot döntött a The Mandalorian 3. évada

This is the way!

Nem kell már sokat várnunk és folytatódnak Din Djarin és Baby Yoda, azaz Grogu kalandja, hiszen március 1-jén debütál majd Disney+-on a The Mandalorian 3. évada. Már tűkön ülve várjuk, hogy láthassuk a legújabb részeket, hogy ellátogathassunk a Mandalore-ra, hogy megtudjuk miként éleződnek ki az ellentétek Mando és Bo-Katan között és persze, hogy minél többet megtudjunk Grogu múltjáról.

Úgy tűnik nem csak mi vagyunk ráhangolódva a The Mandalorianre, hiszen még meg sem jelentek az új epizódok, máris rekordot döntött a 3. évad. A Disney beszámolója szerint, a magyar idő szerint kedd hajnalban bemutatott legújabb előzetes 83,5 milliós nézettséget generált világszerte! Tavaly az Obi-Wan Kenobi széria előzetese 58 milliót tudott, a The Mandalorian tehát alaposan rápakolt arra a sorozatra is.

Több Star Wars-sorozat is vár ránk idén, animációs és élőszereplős egyaránt, de a The Mandalorian egyértelműen kiemelkedik mind közül. A Disney+-on március 1-jén debütál az évad, ami könnyen lehet, hogy epizódjaival is nézettségi rekordokat dönt majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!