Csak egy online selejtezője lesz a Párizs Majornek

Csak egy online selejtezője lesz a Párizs Majornek

Nem lesz sok idő meglepődni, ha valaki pont kimarad a meghívottak sorából.

A hétvégén egy videóval leplezte le a BLAST a tavaszi Párizs Major nyílt selejtezőinek részleteit. Ebből kiderült, hogy a Valve által korábban közölt meghívásos rendszeren túl – a korábbi szokásokkal ellentétben – ezúttal nem négy, hanem csupán egy nyílt online kvalit indítanak régiónként. Ez azt jelenti, hogy a zárt szakaszba vagy az RMR-okra meg nem hívott csapatoknak egy lehetősége lesz túlélni az általában Bo1-ekkel tarkított, végtelen résztvevős, egyenesági-kieséses, online próbatételt.

Európában tizenhat csapat a Valve február 12-i regionális rangsora alapján szerez indulási lehetőséget a zárt selejtezőkön. Mindenki másnak február 13-án indul a kétnapos kvalifikáció a nyílt szakasszal. Tehát nem lesz sok idő meglepődni, ha valaki pont kimarad a meghívottak sorából. Innen összesen tizenhat csapat juthat be a már említett február 15-19-ig tartó A- és B-jelű zárt selejtezőkbe, ahol a Valve rangsora szerinti legjobb tizenhat ellen próbálhatnak kijutni az RMR-okra. Akit egyébként érdekel, itt tekinthető meg a Valve rangsorának aktuális állása.

RMR-ből ismét kettő lesz Európában, ezek április 3-12. között lesznek. A következő csapatok már biztosan innen kezdik a Majort: 

A RMR
Outsiders
MOUZ
fnatic
Natus Vincere
Bad News Eagles
Sprout
FaZe

B RMR
Heroic
Cloud9
Spirit
BIG
ENCE
Vitality
Ninjas in Pyjamas

Borítókép: BLAST
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!