LoL: Tovább csúszik az új Aurelion Sol bemutatkozása

LoL: Tovább csúszik az új Aurelion Sol bemutatkozása

A rajongók már tűkön ülnek, most mégis tovább kell várniuk az új Aurelion Solra.

Aurelion Sol a legnépszerűbb karakterek egyike volt megjelenésekor, egy egyedi és izgalmas koncepciónak tűnt. Azonban nem tudta megtartani ezt a népszerűséget, a közösség pedig nagyrészt elfordult tőle. Nem is találja a Riot sem a helyét, időről időre változtatásokat eszközöl rajta, de hosszútávon egyik sem segített. Éppen ezért döntött úgy tavaly a Riot Games, hogy CGU-t, vagyis átfogó játékmenet-frissítést kap. Sajnos a 12. szezonban még nem jelent meg a hős átdolgozása, de már kaptunk arról némi információt, miként néz majd ki. Bár a hype fennmaradt, új morzsákat nem nagyon ejtett el a Riot egészen januárig, amikor már egy pontosabb képet kaptunk az új képességeiről.

Azt érezhettük tehát, hogy célegyenesben vagyunk és már csak néhány patch választ el attól, hogy élesben is kipróbálhassuk. Azonban Csillagok kovácsa a játékosok által vártnál később fog megjelenni a nyilvános béta környezetben (PBE). Erről a Riot egyik munkatársa, Rob Rosa, vagy más néven RiotKingCobra osztotta meg tegnap este a hírt közösségi oldalán. A csúszás egy meg nem nevezett technikai problémára vezethető vissza. Hozzátette, hogy a csapat a fejlesztőkkel együtt dolgozik azon, hogy videókat készítsenek Aurelion Sol skinjeiről és játékmenetéről, hogy azokat esetleg megoszthassák a játékosokkal, így már abból visszajelzésekre tegyenek szert.

Bár Aurelion Sol új képességeket kap, amikhez természetesen új animáció is dukál, a modellje és a splash artja alapvetően változatlan marad. Ellenben az új spellek nagyon látványosra sikeredtek és tényleg visszaad valamit abból az eredeti célból, hogy éreztessék a hős erejét, amivel a lore alapján rendelkezik. Azt, hogy pontosan tehát mikor érkezik nem tudjuk, februárban a 13.3-as patch során vártuk az éles szerverekre, de ez a technikai malőr lehet későbbre csúsztatja a megjelenését, ez függ a technikai problémák mértékétől és a közösség első visszajelzéseitől.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!