CS:GO: Megérkezett az év első frissítése!

CS:GO: Megérkezett az év első frissítése!

Hozzányúltak Anubishoz a fejlesztők, de nem mondanánk, hogy túlzásba vitték a változtatásokat.

Kijött az éjjel az év első CS:GO frissítése! Ám Operation, új láda és skinek, új közösségi pályák vagy jelentős változások helyett csak egy minimális Anubis-gondozásra tellett a Valve-tól ezúttal – bizonyára a karácsonyi bejgli hatásait sínylik még Bellevue-ban. Mindenesetre is, az Anubison eszközölt frissítések üdvözlendőek, hiszen nem minden a méret és a látvány.

A patch célja alapvetően az volt, hogy a pályán történő mozgást és a karakterek láthatóságát fejlesszék a korábban kritizált helyeken, például B hosszún és a csatornában. Végre javították a lerakóhelyek környékén a gránátok klipelésével kapcsolatos problémákat. A romok pedig „egy picivel kevésbé romosak” lettek, ami megkönnyítheti a harcokat ebből a poziból.

Anubison egyébként egy kis optimalizációra is futotta, így kiegyensúlyozottabb teljesítményre számíthatunk a következő meccsen. Ja és a legfontosabb majdnem kimaradt! Emberre megérkezett a hóvihar, a pálya fejlesztői szerint késésekre számíthatunk – ezt érdemes belekalkulálni a Danger Zone-os terveinkbe.

Borítókép: Valve
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!